Medifit Fysiotherapie

In opdracht van Medifit Fysiotherapie hebben wij hun pand aan de Ettensebaan 29 in Breda voorzien van diverse opvallende  afbeeldingen.

Eind november werden wij gebeld door Medifit Fysiotherapie uit Breda. Zij hadden een nieuw pand gehuurd aan de Ettensebaan 29. Op dit pand hing een reclamedoek in een frame van onze klant Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars. Wij kregen van Medifit het  verzoek tot het omwisselen van dit doek met een nieuw reclamedoek van Medifit. Op 2 december jl. hebben wij dit doek met een formaat van 210 x 420 cm gemonteerd in het bestaande frame.

Later werd ons gevraagd om ook diverse raambeletteringen aan te brengen. Onze collega Andre Tamerus heeft  de ramen opgemeten en op  11 december hebben we deze 5 raambeletteringen gemonteerd.

Ook hebben we een raambelettering geleverd en gemonteerd aan de buitenzijde van het raam. Uiteraard hebben we hierbij gebruik gemaakt van onze eigen hoogwerker.

In de toiletruimte hebben we de deuren voorzien van fullcolours.

Verder hebben wij op 2 wanden fotobehang geplakt;  de hardloopster op een formaat van 236 x 400 cm en de snowboarder op een formaat van 360 x 187 cm .

Wij wensen Medifit veel succes in het nieuwe pand!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *