Wall of Life in Amsterdam.

Nederland bekleedt van januari tot en met juni 2016 voor de twaalfde keer het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. De regering heeft er voor gekozen om de vergaderingen van het voorzitterschap op één locatie te organiseren: het Marineterrein in Amsterdam.

presentatie europe by people 24.09.2015

Tijdens het voorzitterschap is Amsterdam zes maanden lang een ontmoetingsplaats voor kunst, cultuur, samenleving en innovatie voor het toekomstige Europa. Door de hele stad vinden allerlei culturele activiteiten plaats voor het publiek in het thema van ‘Europe by people’. (www.europebypeople.nl)

In dit kader is door Esbi de “Wall of Life” opgericht aan de Kattenburgerstraat. Deze kunstinstallatie zal tijdens de duur van het voorzitterschap door kunstenaars worden gebruikt om kunstwerken aan te bevestigen. De “Wall of Life” bestaat uit een houten framewerk van 4,5 meter hoog, opgebouwd uit 170 houten palen en 25 borden van 600 x 250 cm. In één week tijd is deze enorme constructie van bijna 450 meter lengte door onze Esbi-monteurs opgebouwd en zal binnenkort ook nog worden voorzien van led-verlichting.

De Vries Producties uit Amsterdam is onze opdrachtgever voor dit mooie project.

Bekijk hier de film van de schutting

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *