In opdracht van Ondernemersvereniging Palazzo heeft Esbi in september de nieuwe huisstijl van Winkelcentrum Palazzo in Lelystad doorgevoerd in de binnen- en buitenreclame.
Een leuke klus, die we uiteraard zeer zorgvuldig voorbereid hebben. Onze collega Andre Tamerus is na de telefonische aanvraag, direct naar Lelystad gegaan om de wensen van de klant door te spreken en globaal de maten op te meten. Daarna heeft hij een duidelijke offerte gemaakt. Na goedkeuring van de offerte is hij opnieuw ter plaatse geweest en heeft de exacte maten opgenomen.

Hierna heeft hij de opdracht uitgeschreven en is het productieproces in gang gezet. Onze montageploeg heeft vervolgens 13 dubbelzijdige banieren 250 x 150 cm geleverd en gemonteerd, 42 bordjes van 150 x 75 cm aan lantaarnpalen bevestigd, 3 reclameborden m.b.v. onze eigen hoogwerker aan roosters in driehoeks-vorm gemonteerd, 10 reclamedoeken met diverse sfeer- en reclamebeelden gemonteerd in een spansysteem, 2 dubbelzijdige reclamezuilen van 300 x 100 cm gemonteerd in de grond en vastgezet met beton en 1 reclamedoek 330 x 3160 cm gemonteerd in een aluminium frame van 340 x 3170 cm plat tegen de gevel.

Het resultaat mag er wezen! Een kleurrijk winkelcentrum dat je zeker niet kunt missen!