Riders on the storm!

Respect! Dat is het eerste woord wat me te binnen schiet als ik aan onze monteurs denk! Door weer en wind gaan ze ’s ochtends vroeg op pad om door het gehele land reclameborden, reclamezeilen en andere reclame-uitingen te monteren. In de zomer kan ik wel eens jaloers op onze monteurs zijn omdat ze heel de dag lekker buiten zijn en ik binnen in mijn kantoor zit, maar in de winter en herfst heb ik daar totaal geen last van! Onze monteurs hebben een zeer afwisselende baan: het ene moment staan ze op 20 meter hoogte in een hoogwerker teksten op ramen te plakken en het andere moment bouwen ze, op een bouwplaats of langs een snelweg, een stellage waar ze reclameborden tegen aan monteren. Het aanbrengen van fotobehang behoort ook tot hun werkzaamheden. Uiteraard zorgen ze ervoor dat ze de werkplek netjes achterlaten!

Ze zijn ook zijn ze zeer inventief. Een mooi voorbeeld zie je op deze foto’s. Ze gebruikten hun stellagemateriaal om aan de overkant van een sloot in het weiland te komen waar ze een bord moesten plaatsen.

Uiteraard zijn al onze monteurs VCA-gecertificeerd en volgen zij regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Onze monteurs plaatsen waar, wat en wanneer u maar wilt!  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *