Stadspromotie in garages binnenstad

Dordrecht Marketing en de gemeente Dordrecht zijn al langere tijd bezig om bezoekers aan de stad diverse mooie locaties te tonen. Dit wordt gedaan vanuit het project levendige binnenstad dat onder andere tot doel heeft om bezoekers beter bekend te maken met het aanbod van de binnenstad. Markante gebouwen en locaties en natuurlijk evenementen dragen hieraan bij.

Op 22 januari j.l. is wederom een in het oog springend exemplaar onthult. Deze keer boven de ingang van de parkeergarage Veemarkt. Er is hier een groot panoramabeeld geplaatst op een formaat van ruim 14 bij 4 meter waar een beeld van de Grote Kerk op wordt getoond. Het gaat om beeld vanuit een niet alledaagse hoek, om bezoekers die de stad goed kennen ook te verrassen.

Eerder werden al op diverse locaties vlaggemasten in de stad geplaatst, deze staan bij de toegansgwegen vanaf de snelweg, bij het station en de waterbushalte bij het Otto Dickeplein. Eerder werden ook andere garages in de binnenstad aangekleed door de firma Esbi. Na afronding van deze fase wordt bekeken welke andere locaties in de stad in aanmerking komen voor aankleding.

Het doel van deze inspanning is het verfraaien van de stad en het tonen van de mooiste plekken en evenementen aan bezoekers die de stad nog niet goed kennen.

Bron: http://www.dordrechtmarketing.nl/nieuws/stadspromotie-in-garages-binnenstad/661

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *